destacat del mes
cercador
contes personalitzatsrecursos educatiusprojecte curricular
Usuariclau
recurs educatiu

E-mail

Bústia de suggeriments


Factoria de fitxes aula i

El cos humà - Factoria de fitxes aula i - recursos educatius

idiomes disponibles per al recurs educatiu  Idiomes disponibles recursos educatius  

FITXA TÈCNICA RECURS EDUCATIU

Projecte: El cos humà..
Descripció: El cos humà..
Objectiu pedagògic: Reconèixer les parts del cos humà..
Edat recomanada: 6-12
Tecnologia: *Actionscript Flash
Format i dimensions: *impresión de fichas en formato DIN-A4 apaisado con el logotipo.
Temes tractats: aparell reproductor, aparell excretor, parts del cos, cos humà, recursos educatius, recursos de primària, educatius de primària, recursos educatius de primària, recursos educatius, fitxes de primària, fitxes per a imprimir d'educació primària, crea les teues pròpies fitxes de treball en funció de les teues necessitats.


recursos educatius

Què són? Els recursos educatius són generadors de fitxes amb múltiples opcions de configuració. Alguns d'ells coincideixen amb els recursos gratuïts, encara que tenen més opcions de configuració que els distingeixen. Hi ha més quantitat i, a més, en cadascuna de les fitxes apareix un logotip i imatge corporativa.
Com funcionen? Els recursos educatius d'infantil estan disponibles en mode DEMO(demostració) per a qualsevol usuari. Açò vol dir que són completament operatius i podeu vore les grans possibilitats que vos donen sense necessitat de contractar-los. Únicament en imprimir la fitxa vos indicarà que esteu en mode DEMO.
Si els heu contractat i vos hem donat d'alta al sistema, només heu d'introduir el vostre nom d'usuari i contrasenya i, en generar les fitxes, s'imprimiran sempre de manera corporativa amb el vostre logotip.

Els recursos educatius que vos proposem no qüestionen cap metodologia ni forma de treball, només ofereixen eines que faciliten el vostre treball diari en funció de les necessitats dels xiquets i de la seua edat madurativa, que com bé sabeu, pot variar respecte a la seua edat real perquè cada xiquet és diferent, cada xiquet és especial.Contractar subscripció a recursos

EL COS HUMÀ

Per a aprendre les parts del cos humà, pots configurar el recurs per a visualitzar el cos i imprimir i treballar l'aparell locomotor, format pel sistema ossi i el sistema muscular, l'aparell circulatori, format pel sistema cardiovascular i el sistema limfàtic, l'aparell reproductor masculí i femení, l'aparell excretor o urinari, l'aparell respiratori i l'aparell digestiu.
Pots mostrar o ocultar les diferents capes per a una millor comprensió mitjançant les caselles de verificació que apareixen en la configuració del recurs.

RECURSOS NOVES TECNOLOGIES

Què són? Els recursos de noves tecnologies són recursos interactius amb múltiples opcions de configuració. Són recursos que podeu utilitzar com vulgueu i quan vulgueu, independentment de la metodologia de treball, sistema d'ensenyament o problema infantil a tractar. Vos val si sou educadors, mestre, pedagog o psicòleg infantil. Podeu crear la vostra pròpia aula virtual on apareix el vostre logotip i imatge corporativa.

Com funcionen? Els recursos de noves tecnologies estan disponibles en mode DEMO(demostració) per a qualsevol usuari. Açò vol dir que són completament operatius i podeu vore les grans possibilitats que vos donen sense necessitat de contractar-los.

Els recursos de noves tecnologies vos permeten generar de forma automàtica una fitxa de treball per cadascun dels menuts o per a cada moment. Estalvia temps i esforç amb aquest generador de recursos: grafomotricitat, traç diagonal, identificació de figures, recolzament a metodologies Doman, Montessori, Kumon, identificació de nombres i paraules, comptar i trobar, matemàtiques, identificació de nombres i quantitats, els colors i les formes bàsiques, ombres i siluetes, sèries repetitives, lateralitat, etc.
Si els heu contractat i vos hem donat d'alta al sistema, només heu d'introduir el nom d'usuari i la contrasenya i, en generar les fitxes, aquestes es mostren sempre de forma corporativa amb el vostre logotip.

Contractar subscripció a recursos

Compartiu

Cercador recursos

Altres recursos

Recursos similars

avís legal i condicions d'ús     club pirindolo     mitjans de comunicació     programa d'afiliació     distribució de productes    

(c) Ediciones Lola Pirindola, S.L. 2009 - C/ Major, 8 - 46119 Nàquera - València (Espanya)

Butlletí gratuït amb novetats AFEGIR A FAVORITS DUBTES I SUGGERIMENTS